Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Straatvoetbaltoernooi op het Schouwburgplein

Op donderdag 5 juli vindt er een straatvoetbaltoernooi op het Schouwburgplein plaats, waarbij young professionals en vmbo-leerlingen om de beker strijden. Kom ook een kijkje nemen!

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert De Nieuwe Poort ook dit jaar weer het speciale Straatvoetbaltoernooi op het Schouwburgplein in Rotterdam! Een sportief evenement waarbij young professionals van bedrijven en vmbo- scholieren teams vormen. De Nieuwe Poort probeert hiermee twee werelden bij elkaar brengen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Al voetballend willen zij maatschappelijke verschillen overbruggen!

Meer dan tien teams nemen het tegen elkaar op in een felle strijd om de hoofdprijs. Verschillend bedrijven zijn uitgedaagd mee te doen aan dit unieke toernooi vol bijzondere ontmoetingen. Het is niet alleen een ontzettend sportief teamuitje voor de young professionals, maar ook nog eens een dag waarop zij hun maatschappelijke betrokkenheid vergroten!

Kom gerust een kijkje nemen bij die bijzondere event! Van 12.30 uur tot 17.00 uur is de strijd om de hoofdprijs aan de gang op het Schouwburgplein. Meer informatie vind je hier.

Straatvoetbaltoernooi Schouwburgplein

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

EK Beachvolleybal in Rotterdam! Naast de SS Rotterdam!
Zomerstop? Doe mee aan de Zomer Challenge van LTC Plaswijck ’62! Drie maanden tennissen!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Alle sporten uitgespeeld? Écht niet!
#Sport
Marieke Keijser geniet van de Rotterdamse mentaliteit!
#Sport
Bloggers & vloggers gezocht!
Geplaatst op Instagram
Volg ons