Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Drie dagen voetbalkamp in Kralingen!

Van 27 t/m 29 juli organiseert NNF Sports het Challenge Sports Summer Camp bij NOCKralingen. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, staat toernooivoetbal constant centraal. Ook zijn er uitdagende voetbalcompetities en wordt er elke dag gestreden voor leuke prijzen.

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Challenge Sports Summer Camp!

Drie dagen lang voetbalfeest
Je speelt drie dagen lang toernooivoetbal en doet mee aan toffe voetbalcompetities. Hierdoor maak je elke dag kans op hele vette prijzen. Daarnaast krijg je elke dag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang je een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp ook nog eens mag houden. Deelname kost slechts € 59,99.

Voetbalkamp

Locatie
Het Challenge Sports Summer Camp wordt georganiseerd in samenwerking met NOCKralingen. Ook dit jaar wordt gebruik gemaakt van de accommodatie van deze authentieke Rotterdamse voetbalvereniging in de Rotterdamse wijk Kralingen. Alle activiteiten worden georganiseerd op twee uitstekende kunstgrasvelden en ook alle andere voorzieningen zijn op en top geregeld. Alle voorwaarden zijn dus weer aanwezig voor een mooi voetbalavontuur!

Heerlijk slapen in je eigen bed
Met het NNF Summer Camp is ervoor gekozen om geen overnachting voor de kinderen te verzorgen. Na afloop van een fantastische voetbaldag kunnen alle kinderen dan ook gewoon weer opgehaald worden door de ouders en/of verzorgers. Het is natuurlijk nog leuker als de ouders en/of verzorgers tijdens het voetbalkamp aanwezig bent om hun favoriete team aan te moedigen!

Meer informatie vind je hier!
Nog veel foto’s bekijken, bekijk hier het fotoverslag van vorig jaar.

Voetbalkamp

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Een week vol avontuur tijdens zomerkamp bij Outdoor Valley! Van 8 tot en met 15 jaar oud
Zomerstop? Doe mee aan de Zomer Challenge van LTC Plaswijck ’62! Drie maanden tennissen!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
Geplaatst op Instagram
Volg ons