Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

36, 65 of 100 kilometer fietsen tijdens de Ladies Ride!

Zin om een lekker stukje te fietsen met collega’s, familie of vriendinnen? Of heb je ooit al eens in heus vrouwenpeloton willen fietsen onder leiding van onze ambassadrice en Nederlands en Wereldkampioene Wielrennen Chantal Blaak? Dan is de Ladies Ride echt wat voor jou!

Recreatief – Gezellig fietsen met familie of vriendinnen?
Een heerlijk dagje fietsen met je moeder, dochter, kleindochter of nichtje of lekker fietsen met een stel vriendinnen van de sportvereniging of uit de buurt? Bewegen voor jong en oud en gezelligheid gaan hand in hand bij de Ladies Ride!

Er zijn twee nieuwe en volledig bewegwijzerde routes uitgestippeld van 35 km of 65 km die een verrassende kijk zullen geven op de prachtige natuurgebieden rondom Rotterdam. Langs de fietsroutes is er voldoende gelegenheid om te pauzeren.

Sportief – Fietsen met wereldkampioen wielrennen Chantal Blaak
Ben jij die sportieve dame die op de racefiets toe is aan een nieuwe uitdaging of wil jij gewoon een aantal lekkere trainingsmeters maken? Speciaal voor deze dames is een compleet bewegwijzerde route van 100 km uitgestippeld die jullie dwars door diverse schitterende Zuid-Hollandse natuurgebieden leidt. De ronde is voorzien van één gezamenlijk rustpunt. Vanzelfsprekend is het dragen van een helm verplicht en enige ervaring op een racefiets wordt aanbevolen.

Last but not least wordt in het parcours een Strava-segment opgenomen waarin jullie het op zullen nemen tegen niemand minder dan wereldkampioen wielrennen Chantal Blaak! De winnares van deze challenge kan rekenen op een mooie award!

Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis
De Ladies Ride toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Meer informatie over de Ladies Ride vind je hier.

Ladies Ride

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Maastunnel wordt voor één dag wielerpaleis! Racen door de tunnel!
Zomervakantie tip: Kids Kick It! Het leukste speelplein!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
Geplaatst op Instagram
Volg ons