Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

CardioBoxing komt naar Rotterdam!

Goed nieuws voor de boksliefhebbers (in spé) onder ons: de succesformule CardioBoxing komt naar Rotterdam! Vanaf 3 september 2018 kunnen we erop los slaan aan de Van Vlooswijkstraat in Blijdorp.

Wellicht komt CardioBoxing je al bekend voor, zij hebben namelijk al vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Brielle, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Capelle aan de IJssel. Vanaf september wordt Rotterdam dus ook aan dit rijtje toegevoegd.

Wat is CardioBoxing?
Tijdens de lessen van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren.

De instructeurs zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten! In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij CardioBoxing niet om fysiek contact tussen concurrenten. Zo zul je nooit sparren in deze lessen. Het staat voor fun, conditie, techniek, afvallen en kracht!

Voor wie is CardioBoxing?
Sporten bij CardioBoxing is voor iedereen! Voor zowel mannen als vrouwen. Voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters. Voor mensen die weinig ervaring hebben met boksen of andere vechtsporten, of juist heel veel. Door de combinatie van boksen en fitness wordt geprobeerd de lessen zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle sporters. Met de nodige uitdaging natuurlijk! De enige harde eis die gesteld wordt, is dat je als lid veertien jaar of ouder bent.

Wat heb je verder nog nodig? Een paar bokshandschoenen (ook te leen bij de vestiging), makkelijke sportkleding, een paar stevige sportschoenen, een handdoek en wat water. En vind je het spannend om alleen te komen CardioBoxen? Neem dan gerust een sportmaatje mee!

“Sinds januari 2014 sport ik bij Cardioboxing Dordrecht. Hiervoor was ik nooit zo van het sporten, maar ik ben hier echt heel enthousiast over! Of je nu een beginnende of ervaren sporter bent, een lekkere zware sportles mét resultaat wordt hier gegarandeerd! En dat in een gezellige en gevarieerde groep!”

 

Ben jij enthousiast? Meer informatie vind je hier.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Alieke probeert: Boksen bij boksschool Schildkamp in Hoogvliet
Trainen voor de marathon, nooit langer dan 14 km Kan dat?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
Geplaatst op Instagram
Volg ons