Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Zomervakantietips: Sportieve uitjes voor kinderen

Het is zomervakantie! Heb jij al plannen voor vakantie in eigen land? In Rotterdam zijn er diverse sportactiviteiten in de zomervakantie. Je hoeft je dus niet te vervelen. Wij geven de leukste sportieve uitjes voor kinderen!

Sportieve uitjes voor kinderen

Kids Kick It!
Het zonnetje laat zich weer zien en daarom willen wij maar één ding: buiten spelen! En gelukkig kan dat weer op Kids Kick It! Ook in de zomervakantie kun je op dit leukste speelplein van Rotterdam weer fijn komen spelen, sporten, knutselen, muziek maken en nog veel meer! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes fijn spelen! Kids Kick It is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Toegang is gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer: 18 juli (Locatie: SS Rotterdam), 25 juli, 1, 2 en 3 augustus (Locatie: Grotekerkplein, nieuwe Stadspark)

 

Sportieve uitjes voor kinderen

Feyenoord Soccer Schools!
Trainen als een echte Feyenoord-speler? Het kan bij Feyenoord Soccer Schools! Doe deze zomervakantie mee aan een Feyenoord Soccer Camp en zorg dat jij klaar bent voor het nieuwe voetbalseizoen. Kijk op de website voor meer informatie en doe mee!

 

Sportieve uitjes voor kinderen

Kano speurtocht
Voor alle kinderen tot 12 jaar hebben heeft Outdoor Valley een leuke kanospeurtocht samengesteld. Samen met de vissen Tor en Alley ontdek je in een kano de mooie omgeving bij Outdoor Valley. Dus zet je speurneus op en ga op avontuur! De kanospeurtocht vindt plaats onder eigen begeleiding. Kijk op de website voor meer informatie.

 

Klimmen in het Fun Forest
Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel. Je gaat de bomen in. Zodat je het bos kan voelen. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Of je nou jong bent of oud, Tarzan of Jane, iedereen is welkom om te klimmen bij Fun Forest. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is. Kijk op hun website voor meer informatie.

 

Sportieve uitjes voor kinderen

Steppen bij ZAP Zuiderpark
Met de steppen van ZAP wordt het grootste stadspark van Nederland opeens een stuk kleiner. Step erop los in het Zuiderpark en ontdek hoe leuk en avontuurlijk dit park is! Sportief bewegen en relaxed genieten. Kijk op de website van ZAP voor meer informatie.

 

Sportieve uitjes voor kinderen

Surfen in Hoek van Holland
Neem dan een verfrissende duik in de wereld van het surfen! Het leuke is dat golfsurfen bij ons geschikt is voor iedereen! Vandaag ben jij die golven de baas: soepel glijd je door de branding. Snel terug voor de volgende golf! Surfen kan bij De Surfschool en Surfschool Hoek van Holland.

 

Sportieve uitjes voor kinderen

Water Sliding!
Helemaal nieuw in Nederland: water sliding! Liggend of zittend op een zwemband glij je supersnel naar beneden. Na een superversnelling rem je af in het water! De Water Sliding baan bij Outdoor Ski & Fun is geopend op woensdag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur. Neem een kijkje op de website voor meer informatie!

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons