Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

4x suppen in Rotterdam

Suppen, oftewel Stand Up Paddling is een uitdagende activiteit waar je niet alleen fit, maar ook nog eens erg blij van wordt! Het leuke is, ook in Rotterdam kan je heel veel suppen. Wij geven je de beste tips!

Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk, ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam! Met suppen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is even oefenen om de balans te vinden, maar als je dit eenmaal hebt gevonden is het een eitje! Het leuke is, ook in Rotterdam kan je heel veel suppen! Wij geven je 4 tips waar je heerlijk kan suppen in Rotterdam.

1. Fun Forest
Suppen met uitzicht over de prachtige skyline van Rotterdam. Dat wil je! En gelukkig kan dat ook, namelijk bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Huur een board voor € 10,- of ga met een groep vrienden (min. 6) de Sup Experience aan! Meer informatie over het suppen op de Kralingse Plas met Fun Forest vind je hier.

2. Outdoor Valley
Het Bergse Bos verken je al suppend met Outdoor Valley. Trommel je vrienden, familie of collega’s op en ga samen met een instructeur op pad. Zo leer je het meteen van de beste! Kijk op hun website voor meer informatie!

3. SUP’s UP
SUP’s UP neemt je mee op de Bergse Plas! Hier volg je sup-lessen, ga je mee op suptour of leer je zelfs sup-yoga. Ook leuk, deze zomer organiseren ze de Wednesday Night SUP! Met zoveel mogelijk suppers peddelen ze een aantal woensdagavonden een tour op de wateren van Rotterdam. Het is geen race, gewoon een lekker stukje peddelen. Klinkt relaxed toch? Bekijk hun website voor meer informatie.

4. Eurofuncenter
Ook de Zevenhuizerplas kan niet aan dit lijstje ontbreken. Suppen op de Zevenhuizerplas doe je bij het Eurofuncenter! Voor € 12,50 huur je een board en een peddel en kan je op pad. Na een uur nog niet uitgesupt? Na het eerste uur betaal je slechts een tientje! Ben je hierna helemaal weg van deze leuke sport? Bij Eurofuncenter schaf je vervolgens ook al jouw eigen sup-spullen aan! Meer informatie vind je hier.


Foto’s: SUP’s UP

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Suppen in Rotterdam Suppen in rotterdam
Surfen + bootcamp = surfbootcamp! Dé beach work-out!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie in Rotterdam?
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons