Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Fiets door de Rotterdamse haven tijdens de Harbour Tour!

Na een succesvolle eerste editie met meer dan 1.000 toerfietsers, keert de Harbour Tour op 23 september 2018 terug op de wielerkalender. Schrijf je snel in voor deze unieke toertocht door de Rotterdamse haven!

Deelnemers van de Harbour Tour krijgen ook dit jaar de gelegenheid om over streng beveiligde haventerreinen te fietsen. Terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor bezoekers, laat staan voor fietsers. Deelnemers kunnen op 23 september kiezen uit drie verschillende afstanden: 70 km, 100 km of 130 km.

Tijdens de Harbour Tour fietsen we over diverse haventreinen waar je normaal niet eens mag komen. De eerste locaties zijn bekend!

[artikel gaat onder deze foto door]

Harbour Tour

1. Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT)
Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal, beide gelegen op de Maasvlakte.

Het parcours van de Harbour Tour zal 5 km over dit haventerrein gaan, hetgeen normaal niet toegankelijk is voor fietsers. Ook is op dit terrein een bevoorradingspost en een mooie plek voor een fotomoment.

2.ITT Europoort
Rijen hoge containers en jij fietst er op 23 september weer tussendoor! Net als vorig jaar stelt ITT Europoort haar poorten weer open voor de Harbour Tour. Alle afstanden gaan over dit haventerrein, dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor fietsers.

Meer informatie over de Harbour Tour vind je op hun website. Schrijf je in en doe mee!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Maastunnel wordt voor één dag wielerpaleis! Racen door de tunnel!
36, 65 of 100 kilometer fietsen tijdens de Ladies Ride! 35, 65 of 100 km
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons