Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

De Rotterdamse wandel 4-daagse

Bekijk de stad met andere ogen. Idodidid presenteert de tweede editie van de Rotterdamse wandel 4-daagse op dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus. Voor stadsmensen én natuurmensen!

Evenals vorig jaar doorkruis je tijdens deze 4-daagse de stad met een viertal tochten. Toen was het thema de vier windrichtingen. Dit jaar is de thematiek longen, de groene longen van de stad. Vier opeenvolgende avonden staat de route in het teken van bomen. Zij zijn immers de longen van onze stad. Je wandelt langs verborgen plekken en verwonderd je aan de prachtigste bomen in parken, tuinen en plantsoenen, die in de deze tijd van het jaar het volst in blad zijn.

Een bepalend onderdeel van de wandeling is dat we iedere avond tijdens het wandelen een boom zullen planten. Uiteindelijk moet het aanplanten van bomen jaarlijks terugkeren en de blauwdruk zijn van een alsmaar groener wordende stad. Om te beginnen door met plezier Rotterdam al wandelend nog beter te leren kennen.

Concrete informatie
Iedere avond start op een punt dat gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Ook het eindpunt is een OV knooppunt. Kortom: vergeet je OV chipkaart niet. De deelname per avond is € 10,- p.p. (exclusief service kosten). Je kunt er ook voor kiezen alle avonden mee te wandelen. Dan betaal je € 25 p.p. (exclusief service kosten). Degenen die ervoor kiezen alle avonden mee te wandelen ontvangen de laatste avond een symbolische Idodidid medaille.

DAG 1
dinsdag 14 augustus 19:00 uur
startpunt: metro station Rhoon

DAG 2
woensdag 15 augustus 19:00 uur
startpunt: trein station Delft Zuid

DAG 3
donderdag 16 augustus 19:00 uur
startpunt: trein station Lombardijen

DAG 4
vrijdag 17 augustus 19:00 uur
startpunt: metro station Berkel Westpolder

Meer weten over Idodidid? Lees er hier alles over.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons