Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Sporten en spelen tijdens Jeugdvakantieland!

Voetbal, volleybal, boksen, hockey, turnen en nog veel meer sporten kunnen kinderen dit jaar uitproberen in het Sportpark tijdens Jeugdvakantieland. Nog nooit waren er op het evenement zoveel verschillende sporten aanwezig. Volgende week is het zover, in Rotterdam Ahoy!

In het Sportpark kunnen Rotterdamse kinderen allerlei sporten uitproberen onder leiding van combinatiefunctionarissen van Rotterdam Sportsupport en vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen. Deze zijn aanwezig om kinderen te helpen en enthousiasmeren. De sporten die de deelnemers kunnen beoefenen zijn: volleybal, voetbal, honkbal, atletiek, basketbal, turnen, hockey, tafeltennis, badminton, handbal, boksen, dansen, korfbal, judo, tennis en schaken.

Enthousiaste kinderen kunnen zich ter plekke inschrijven voor een proeftraining bij een sportvereniging in de buurt. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk doorstroom naar Rotterdamse sportverenigingen te realiseren. Naast dat de kinderen tijdens het evenement de verschillende sporten vrijuit kunnen beoefenen, zijn er ook diverse sportclinics. Deze clinics worden gegeven door professionals uit de sportwereld. Houd de FACEBOOK en TWITTER van Rotterdam Sportsupport goed in de gaten om te zien welke leuke activiteiten en clinics er plaatsvinden in het Sportpark!

Het Sportpark is een samenwerking tussen ROTTERDAM SPORTSUPPORTSPORTBEDRIJF ROTTERDAMJEUGDFONDS SPORT en een aantal Rotterdamse sportverenigingen.

Jeugdvakantieland
Jeugdvakantieland is een jaarlijks terugkerend evenement in Rotterdam Ahoy. Naast dat er verschillende sporten beoefend kunnen worden, zijn er ook andere activiteiten als tekenen, schilderen, knutselen en schminken. BEKIJK HIER de website van Jeugdvakantieland voor meer informatie en toegangskaarten.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

4x suppen in Rotterdam Waar en met wie?
Zomervakantietips: Sportieve uitjes voor kinderen Ga erop uit!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons