Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Blik terug op het EK Beachvolleybal

In juli genoten we, pal naast het SS Rotterdam, van spannende wedstrijden tijdens het DELA EK Beachvolleybal. Maar niet alleen de topvolleyers kwamen in actie. Op de velden naast het beachstadion werd door jong en oud fanatiek gespeeld!

Volleybalclinics, toernooitjes en spontane aanloop van omwonenden en publiek zorgden voor mooie services, smashes en blocks, maar vooral voor veel plezier in het zand. Bekijk de sfeerimpressie van dit topevent!

EK Beachvolleybal
Acht dagen lang stond heel Nederland afgelopen zomer in het teken van het DELA EK Beachvolleybal. Net als bij het WK Beachvolleybal in 2015 vonden de EK-wedstrijden plaats midden in verschillende stadscentra. Zo ook in Rotterdam voor het ss Rotterdam! Topsport en fun gingen bij het DELA EK Beachvolleybal hand in hand. In en rond het stadion zorgden dj’s, dansers en artiesten voor een fantastische sfeer. Side events, show en entertainment zorgden ervoor dat het EK veel meer is dan alleen beachvolleybal!

Meer informatie over het EK Beachvolleybal vind je hier.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons