Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Nog 100 dagen: de Bruggenloop!

De bruggenloop is misschien wel de grootste traditionele jaarafsluiter op de hardloopkalender. Met de Rotterdamse bruggen in de hoofdrol! Op zondag 9 december organiseren wij opnieuw de 30e editie van dit winterevenement na de afgelasting van vorig jaar in verband met sneeuwval.

Deelnemer komen allereerst over twee nieuwe burggen tijdens het event: de Piekburg en de Nassaubrug. Beide bruggen liggen in de wijk Feijenoord. Na ruim 3 kilometer lopen we over de Koninginneburg en hebben de deelnemers een fantastisch uitzicht op de welbekende Hef. Als vierde, nieuwe brug wordt de Willemsbrug aangedaan. Een echte kuitenbijter die als icoon van Rotterdam niet kan ontbreken voor de oversteek naar Rotterdam Noord. Het parcours vervolgt zich verder via de Boerengatbrug, de Maasboulevard, de Esch en over de Van Brienenoordbrug naar de finish op de Olympiaweg.

Individuele deelname
De DSW Bruggenloop Rotterdam staat bekend als de feestelijke jaarafsluiter van de hardloopkalender. Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop gaat over 6 bruggen in Rotterdam waaronder de bekende Willemsbrug en de Van Brienenoordbrug. Tijdens deze winterse loop waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt.

Business Run
De Business Run is de sportieve en gezellige jaarafsluiting met collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen tijdens het evenement. In het Maasgebouw van Stadion Feijenoord ontvangen wij de teams in een unieke Kerstambiance. Business Runners worden in en rondom het Maasgebouw voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, kleedruimte en tassenafgifte en ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve Kerstborrel na de finish.

Meer informatie over de Bruggenloop vind je hier.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Nieuw! 6 km tijdens de Harbour Run Zondag 7 oktober
Ronde van Noord komt er aan! Doe je mee?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons