Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Ontdek een sport tijdens de Sport Experience

Van boksen tot boomklimmen en van tennis tot yoga. Kinderen (2-12 jaar) in Rotterdam-Centrum en Delfshaven kunnen van 12 tot en met 21 september gratis kennismaken met allerlei sporten tijdens de Sport Experience. Tien dagen lang worden er tweehonderd activiteiten georganiseerd.

Op de basisscholen in Delfshaven en Centrum wordt aan alle kinderen een keycord met pas, inclusief persoonlijke QR-code, uitgedeeld. Hiermee kunnen ze bij de sportactiviteit ‘inchecken’ om vervolgens meteen te starten met een training of clinic. Om hen een totale beleving van de diversiteit van sport mee te geven, kunnen kinderen zo vaak meedoen als ze willen.

Prijzen
Om kinderen extra te motiveren zijn er prijzen te winnen, zoals een gratis lidmaatschap. Zo maken ze bijvoorbeeld kans op een half jaar lidmaatschap bij Dansh Urban Gym of drie maanden gratis dansen bij Got2Groove.

Sportbedrijf Rotterdam organiseert in samenwerking met Rotterdam Sportsupport en gemeente Rotterdam deze Sport Experience. De verschillende sportactiviteiten worden aangeboden door lokale sport- en beweegaanbieders uit de buurt. Dit is een mooie manier om gratis van alles uit te proberen. Als kinderen een sport ontdekken die ze leuk vinden, kunnen ze meteen lid worden.

Kijk voor meer informatie op www.sportexperience2018.nl.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Blik terug op het EK Beachvolleybal Bekijk de video
Nog 100 dagen: de Bruggenloop! 9 december
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons