Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Test je fitheid tijdens het FitFestival in Charlois

Op maandag 17 september organiseren Rotterdam SportsupportSportbedrijf Rotterdam en Dock het FitFestival Charlois. In het Huis van de Wijk “Het Middelpunt” kunnen 50-plussers gratis genieten van verschillende sportieve demonstraties.

Tijdens het festival bent u in de gelegenheid om uw cholesterol, glucose, BMI, bloedruk en spierkacht te laten meten door een professional. Ook krijgt u gratis persoonlijk advies, maakt u kans op een heerlijk Rituals pakket en bent u getuige van de presentatie van de gebiedsgids van Charlois. Deze gids, die allerlei relevantie informatie bevat van Charlois (onder meer over sportactiviteiten in de buurt), krijgen alle bezoekers na afloop mee naar huis.

Kortom: kom gezellig langs 17 september!

Korte informatie
Datum: 17 september 2018
Tijd: 13:30 – 16:00 uur
Locatie: Huis van de wijk “Het Middelpunt” Slinge 250, 3085 EX Rotterdam
Toegang: gratis

Contact
Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met Wim Wisse, gebiedscoördinator van Charlois en IJsselmonde bij Rotterdam Sportsupport, per e-mail via w.wisse@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 – 2429315.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

De strijd tegen eenzaamheid: Walking Football Oldstars
Ontdek een sport tijdens de Sport Experience 12-21 september
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons