Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Campagne voor meer respect op Rotterdamse hockeyvelden

Zondag 9 september heeft Sven de Langen (wethouder Sport) bij Hockeyclub Rotterdam het startsein gegeven van de gezamenlijke campagne ‘Sportiviteit & Respect’ van HC Rotterdam, HV Victoria, RHV Leonidas en HC Delfshaven. De wethouder reikte voorafgaand aan de wedstrijd van Heren 1 tegen HGC de eerste speciale aanvoerdersbanden aan de jeugdaanvoerders van de vier betrokken clubs. Zo meldt Rotterdam Sportsupport.

Rotterdamse trots
Het doel van de campagne is om het respect voor de scheidsrechters op het hockeyveld terug te brengen. Om dat te bevorderen, zijn speciale aanvoerdersbanden gemaakt, in de Rotterdamse stadskleuren en het logo van Rotterdam Sportsupport. Dit logo staat volgens initiatiefneemster en bestuurslid van Hockeyclub Rotterdam, Erna Truijens, voor gezamenlijke trots: ‘Trots op Rotterdam en de manier waarop wij onze scheidsrechters respecteren én waarderen.’ De aanvoerdersband wordt per wedstrijd uitgereikt. Een waardevol moment waarop aanvoerders, coaches en scheidsrechters bij elkaar komen om elkaar in de ogen te kijken en afspraken te maken.

Verkooppunten aanvoerdersband
Verenigingen die de aanvoerdersband ook willen, kunnen binnenkort terecht bij Daka Sport aan de Abraham van Stolkweg 64, waar de banden verkocht zullen worden.

Meer informatie over deze actie vind je hier.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Ontdek een sport tijdens de Sport Experience 12-21 september
Victoria Squash start Rotterdam Squash Academy voor (inter)nationale top jeugd Doorbreken in de top!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons