Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!

Sinds februari is het gloednieuwe Zwemcentrum Rotterdam geopend. Heb jij al een baantje getrokken? Of een van de lessen meegedaan? Bij het Zwemcentrum Rotterdam hebben ze namelijk hele leuke lessen! Ooit gehoord van Floatfit of AquaJoggen? Wij leggen je alle lessen bij Zwemcentrum Rotterdam uit.

AquaBootcamp
Maak je borst maar nat! AquaBootcamp is een echte powertraining waarbij je zowel conditie als je kracht verbeterd. De activiteit heeft een hoge intensiteit en wordt in zowel diep als ondiep water gegeven. Het is een mix van zwemmen en fitness waarbij je je flink inspant. Een totale workout voor echte doorzetters!

AquaRobic
Aquarobic is je vast niet onbekend, dit is namelijk de meest bekende aquasport. Een training in half diep water met gebruik van verschillende materialen om zo goed mogelijk alle spiergroepen te trainen. Het grote voordeel van aquarobic is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Je verbetert je algemene conditie en traint ál je spieren!

Floatfit
Deze intensieve, volledige body work-out voer je uit op een drijvende mat, waardoor je voortdurend je evenwicht moet zoeken. De bewegingen op de mat zorgen voor extra intensiteit en versterken je spieren, conditie en core stability. Het resultaat: een gespierd lijf en een conditie waar je trots op kunt zijn!

AquaJoggen
Aquajoggen is, zoals de naam al zegt, een soort hardlopen in het water op stimulerende muziek. Een effectieve training voor het hele lichaam, in diep water met wetbelt om de heupen. Door een wetbelt, een soort zwemband om je middel, blijf je rechtop in het diepe water. Een goede workout voor je spieren in je buik, billen, benen en armen.

AquaPower
Aquapower is de zware variant van aquarobic voor de echte fanatiekeling, in ondiep water. Deze les bevat elementen uit de aqua aerobic, combat en bootcamp. Er wordt hard gewerkt aan je uithoudingsvermogen, spierconditie en spierkracht! Het gebruik van verschillende materialen en opzwepende muziek helpen je hierbij.

AquaJump
Plezier tijdens het sporten? Gegarandeerd tijdens AquaJump! Deze groepsles wordt gegeven op een trampoline op de bodem van het zwembad en wordt ondersteund door muziek. Aqua Jump verhoogt het energieverbruik, verlies van lichaamsgewicht en verbetert het uithoudingsvermogen. Win-win situatie dus!

Meer informatie over het Zwemcentrum Rotterdam vind je hier.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

4x voordelen van Aquarobics! In Rotterdam
Rotterdam is een recordbad rijker Zwemcentrum Rotterdam
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
Geplaatst op Instagram
Volg ons