Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Outdoor Valley heeft nu ook een skibaan!

Outdoor Valley breidt uit! Sinds 1 augustus 2018 is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun geworden. Daarmee heeft deze nieuwe locatie ook een nieuwe naam, namelijk: Outdoor Valley Wintersport.

Outdoor Valley kent al een groot aanbod aan sportieve activiteiten. Je kunt bij hen onder andere terecht voor survivallen, boogschieten, klimmen en kanoën. Daarnaast biedt Outdoor Valley Sports wekelijkse trainingen aan voor jong en oud waarbij er getraind wordt op conditie, kracht en souplesse. Obstacle techniek, survival bootcamp en kajak fitness zijn een kleine greep uit hun ruime aanbod.

De nieuwe locatie, de skibaan, is vanaf nu onderdeel van Outdoor Valley. Daarmee breiden ze hun aanbod aan activiteiten uit met skiën, snowboarden en tuben. Je kunt hierdoor het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten.

Nieuwe uitstraling
Bij deze nieuwe naam hoort de Outdoor Valley huisstijl, logo en uitstraling. Op het terrein en in de panden is Outdoor Valley druk in de weer om de skiberg naar een hoger level te brengen. De receptie heeft een complete make-over gehad waarbij het buiten gevoel naar binnen is gehaald. Daarnaast wordt het terrein opgeruimd en werken we aan een verbeterde automatisering.

Wil je zelf de locatie bewonderen? Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij Outdoor Valley Wintersport!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Langlaufen in de zomer Rolskiën bij RW Rottemeren
Drie tips om je voor te bereiden op de wintersport Ga topfit de lift in!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Bloggers & vloggers gezocht!
Geplaatst op Instagram
Volg ons