Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Doe mee met de Jeugd Triatlon bij De Zevenkampse Ring!

Zondagmiddag 30 september vindt de 2e editie van de ‘Jeugd Triatlon De Zevenkampse Ring’ plaats. Houd jij van zwemmen, fietsen en rennen? En houd jij van een sportieve uitdaging? Dan is dit je kans! Doe mee aan deze toffe wedstrijd voor kinderen van 8 t/m 15 jaar!

Deelnemers leggen de volgende afstanden af:

  • 100 meter zwemmen (binnen, in het zwembad, vier banen)
  • 3 km fietsen (buiten, rondom een parkje, drie ronden)
  • 800 meter hardlopen (buiten, in een parkje, één ronde)

Om mee te kunnen doen, heb je minimaal een A-diploma nodig. Voor het fietsonderdeel zijn alle (niet gemotoriseerde) fietsen toegestaan, mits veilig. Denk bijvoorbeeld aan een goede remwerking en geen loshangende onderdelen. Een helm is tijdens het fietsonderdeel verplicht en kan worden geleend van de organisatie. De parcoursen zijn afgezet en middels pijlen is de juiste route te volgen. Op belangrijke punten staan vrijwilligers als wegwijzer / verkeersregelaar.

Alle deelnemers ontvangen een klein aandenken. Daarnaast worden de snelste drie jongens en meiden per categorie gehuldigd. Afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers zullen de leeftijdscategorieën worden opgemaakt.

Tijdschema
12.00 uur          Aanmelding open, ophalen startnummer en voorbereiden wedstrijd
12.50 uur          Korte briefing voor alle deelnemers
13.00 uur          Start eerste wedstrijdserie*
13.50 uur          Start laatste wedstrijdserie*
15.00 uur          Prijsuitreiking / aandenken voor alle deelnemers

*Bij veel deelnemers wordt er gestart in verschillende series (maximaal zes series). De precieze starttijden worden in de week voor de wedstrijd bekend gemaakt en worden per mail met de deelnemers gecommuniceerd.

Inschrijven
Schrijf je hier in voor de wedstrijd. Doe dit uiterlijk woensdag 26 september, dan weet de organisatie op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Wedstrijdinformatie
Deelnemersinformatie met alle details over de wedstrijd, de gang van zaken en bijvoorbeeld ook een parcourskaart van het hardlopen worden binnenkort op deze website aangevuld. En daarnaast naar ingeschreven deelnemers gemaild. Heb je vragen? Mail ze naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Ontdek een sport tijdens de Sport Experience 12-21 september
Een doorbraak voor de triathlon Rob Barel
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons