Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Zaterdag 22 september: Roller Derby open training

Vol d’r in, zonder angst of ontzag. De tegenstander van scoren houden, koste wat kost. Dát is roller derby ten voeten uit. Op het ovale speelveld probeert een speler van het ene team, de spelers van het andere team in te halen. Waarbij de tegenstander natuurlijk mag worden gehinderd.

Klinkt makkelijk? Het is een full contactsport op rolschaatsen, niet voor watjes dus. De sport is niet voor iedereen weggelegd. Het is fysiek zwaar, je mag daarom ook niet zomaar meedoen aan een wedstrijd. Een goede training voor je techniek, kracht en tactiek is onmisbaar.

Op 22 september is er open training van Rotterdam Roller Derby in Sportcentrum West. Je hebt geen eerdere ervaring nodig en ook het fysieke contact kan nog even achterwege blijven, tot je daar klaar voor bent. Natuurlijk is er na de training een gezellig drankje als afsluiting. Oh en kijk natuurlijk de film “Whip it!”, dan ben je gelijk in de goede stemming.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Sport
Marieke Keijser geniet van de Rotterdamse mentaliteit!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Feyenoord grote winnaar Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017!
#Sport
4x vechtsport in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons