Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Senioren Sportweek 2018

Afgelopen weekend, 15 september, is de Rotterdamse Senioren Sportweek van start gegaan! Tot en met 29 september organiseert Rotterdam Sportsupport diverse activiteiten waarmee 50-plussers op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met uiteenlopende spel-, beweeg- en sportactiviteiten.

De meeste mensen spelen het op vakantie, maar ook in onze eigen stad wordt er fanatiek gejeu-de-bould. Op zondag 23 en woensdag 26 september opent Jeu de Boules Club Maasstad haar deuren. Voor een fanatiek spelletje en een gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Op dinsdag 25 september kan je meedoen met StoelFIT bij FIT Rotterdam op het Romeijnshof. Met deze beweegles, voor het hele lichaam, worden er op muziek oefeningen gedaan, zittend op een stoel. Zo kan iedereen meedoen!

En op woensdag 26 september wordt er door de wijk gewandeld met Walk&Talk. Wandelen voor je conditie en een praatje voor de gezelligheid. Een laagdrempelige beweegvorm in de frisse buitenlucht. Goed voor je hart, longen en je geheugen!

Ook het Sportpunt WION opent de hele week haar deuren. WION beschikt over een eigen sporthal en kunstgrasvelden en alle activiteiten staan onder begeleiding van ervaren, deskundige trainers. Zo zijn er lessen badminton, bowls, klaverjassen, bridge, schaken en tennis. Voor ieder wat wils!

Dit is nog maar een fractie van alles wat er te doen is in de Senioren Sportweek. Kijk voor meer informatie op de website van Rotterdam Sportsupport.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons