Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Decathlon Run ‘N’ Explore, gratis kennismakingsrun!

Op zaterdag 3 november is er een gratis Run ‘n’ Explore clinic, speciaal voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar dit nieuwe hardloopconcept! Een initiatief van Decathlon en Rotterdam Sightrunning Tours.

De Run ‘n’ Explore Clinic- serie is speciaal ontworpen voor de hardloper die net is begonnen en die best een steuntje of duwtje in de rug kan gebruiken om lekkerder en makkelijker te kunnen hardlopen, op een gezellige manier. De afstand zal ongeveer 4 á 5 kilometer zijn. Wees niet bang dat het te ver zal zijn, want je zult onderweg op verschillende plekken even stoppen. Door het verder ontwikkelen van je hardloopskills te combineren met leuke weetjes over de stad op leuke plekken in de stad, is dit een win – win situatie voor je hardloopontwikkeling en je kennis over onze geweldige stad!

Smaakt het na deze gratis clinic naar meer? Dan ben je de vrijdag erna van harte welkom bij de laatste Run ‘n’ Explore clinic van de huidige serie als warm up voor de nieuwe serie. De nieuwe 6 weekse Run ‘n’ Explore serie begint op vrijdag 16 november. Inschrijven voor de nieuwe serie is mogelijk via de website van Decathlon en de Rotterdam Sightrunning Tours.

Om 17.00 uur wordt er verzameld in de Decathlon Coolsingel, vanwaar je een uur door de stad op pad gaat.  Zorg dat je ‘gezien’ wordt aangezien het om 17.00 uur al vroeg donker wordt! In de Decathlon zijn kluisjes waar je eventueel waardevolle spullen kunt achterlaten.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018 Volgens Sabina
3x favoriete hardlooproutes van Sabina Trainen in Rotterdam
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons