Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Rotterdam is dé plek voor Bart Deurloo om te relaxen

Het leven van turner Bart Deurloo bestaat uit trainen, trainen, trainen en nog eens trainen. Om te relaxen gaat hij naar zijn dakterras waar hij geniet van het uitzicht over Rotterdam.

Een topsporter innoveert, is hoog gemotiveerd, wil alles uit zichzelf halen en heeft er alles voor over om op het hoogste podium te komen. Ze willen kortweg de beste zijn en daarin ondersteunt Rotterdam Topsport ze. Symbool voor alle talenten en topsporters in Rotterdam staan onze vier heroes: Marhinde Verkerk, Dwayne Kemp, Marieke Keijser en Bart Deurloo.

Topturner Bart Deurloo
Topsport draait om passie, doorzettingsvermogen en discipline. Het DNA van een topsporter sluit feilloos aan bij het DNA van de stad: internationaal, ondernemend, rauw en grensverleggend!

Ook al is hij de eerste Nederlandse turner geweest die zich kwalificeerde voor de meerkampfinale op de Olympische Spelen en heeft hij vijf nationale titels en verschillende World Cup titels op zijn naam staan, het is nooit genoeg voor Bart. Volgens hem is dat een ‘topsportdingetje’. Hij heeft in het verleden vaak blessures gehad, maar hij blijft zijn grens verleggen en aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Bart Deurloo: ”Je bent nooit klaar met leren en met turnen kan je zoveel verschillende elementen doen. Dat stopt nooit.”

Bart weet dat je als topsporter niet voortdurend gespannen kunt zijn. Voor de kracht en concentratie die hij nodig heeft voor bijvoorbeeld de salto’s op rek, vloer en sprong moet hij topfit zijn. Toch is Bart heel relaxed, hij weet dat zijn lichaam naast de vele trainingen ook rust nodig heeft. Sport moet ook leuk zijn. Relaxen doet Bart als hij thuis is in Rotterdam. Hij geniet van de stad, met zijn favoriete voetbalclub Feyenoord en het schitterende uitzicht vanaf zijn dakterras, zijn favoriete plek om te chillen met zijn gitaar.

“Ik vind het heel leuk om te doen en als ik weer een medaille haal is het leuk, daar doe je het uiteindelijk ook voor. Maar zolang ik er zelf een goed gevoel over heb dan ben ik eigenlijk al tevreden.”

– Bart Deurloo –

Bart Deurloo

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Persoonlijk
Energiesystemen voor dummies
Geplaatst op Instagram
Volg ons