Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018

Op maandag 11 februari 2019 vindt de uitreiking van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond plaats tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy. De genomineerden zijn er in de categorieën sportvrouw, sportman, sportcoach, sportvrijwilliger, sportploeg en het sporttalent van Rotterdam-Rijnmond. Ook het ‘Leukste Kluppie’ van het jaar krijgt een award en wordt de ‘Meer dan Sport’ award uitgereikt aan organisaties en/of personen die via sport van bijzondere maatschappelijke betekenis zijn voor Rotterdammers.

De Awards worden georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en RTV Rijnmond. Zij stellen een longlist samen van sporters die woonachtig zijn in Rotterdam-Rijnmond of daar geboren zijn en een aansprekende prestatie hebben verricht.

Per categorie wordt de lijst vervolgens teruggebracht tot drie genomineerden. Daarbij wordt gekeken naar prestaties op internationaal niveau en de tak van sport. Via de website van RTV Rijnmond kan het publiek op hen stemmen. De uitslag van de publieksjury telt voor 50 procent mee. De andere 50 procent wordt bepaald door de uitslag van een vijfkoppige vakjury, zij geven per categorie punten aan hun nummers één, twee en drie. Bij een gelijke eindstand geeft de uitslag van de vakjury de doorslag.

Stem nu via: www.rijnmond.nl/sportawards

 

Wie waren ook alweer de winnaars van vorig jaar?

Bekijk het hier

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
Geplaatst op Instagram
Volg ons