Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Rotterdam Tennist | Ontdek je talent op Zuidplein en bij de Markthal

Op vrijdag 8 februari kunnen alle Rotterdammers hun tenniskwaliteiten testen in Winkelcentrum Zuidplein en op zondag 10 februari kun je met rackets en ballen aan de slag bij de Markthal. Scoor ook meteen een handtekening van Richard Krajicek of rolstoeltennistopper Esther Vergeer!

Rotterdammers uitgedaagd
Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Topsport, Ahoy en de KNLTB organiseren rondom het fameuze ABN AMRO World Tennis Tournament side-events waardoor meer Rotterdammers profiteren van dit topsportevent. Dit jaar dagen we Rotterdammers uit om hun tennistalent te ontdekken op 2 plekken in de stad. Hoe hard kun jij serveren? Hoe vaak hou jij een balletje hoog op de rand van je racket? En lukt je dat ook als je in een rolstoel zit? Misschien wil je wel even op de foto met de enige echte trofee van het ABN AMRO World Tennis Tournament, of tennislegendes Richard Krajicek en Esther Vergeer? Tussen 12 en 17 uur ben je welkom bij de Markthal, op Zuidplein kun je terecht van 14.00-21.00 uur. Kom langs en ontdek je talenten.

Win kaarten!
Je hoeft geen toptennisser te zijn om te kunnen genieten van de toppers in Ahoy. Tijdens Rotterdam Tennist op Zuidplein en bij de Markthal kun je, ook als minder getalenteerde tennisser, kaarten winnen voor hét tennistoernooi van Nederland in ons eigen Ahoy. Kom dus langs en maak kans om de toppers van dichtbij aan het werk te zien.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
NOC*NSF, Sportbonden en gemeente Rotterdam lanceren multi-sportplatform SportOn!
Geplaatst op Instagram
Volg ons