Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Nieuw! Leer skateboarden bij skateboardschool Rotterdam

Altijd al skater willen worden en de vetste trucs willen uithalen met je board? Dat kan binnenkort bij Skateboardschool Rotterdam Daar kun je vanaf 7 april skateboardlessen volgen.

Skateboardschool Rotterdam is voor iedereen die kennis wil maken met skateboarden en zich verder wil ontwikkelen als skater. Skateboardschool Rotterdam is opgericht in samenwerking met Skateland om de skateboardscene in Rotterdam te vergroten.

De skatelessen zijn bedoeld voor skaters van alle niveaus en leeftijden vanaf 6 jaar. Als je nog nooit hebt geskate leren docenten je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan oefen je op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan wordt het moeilijker en uitdagender en gaan je er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren!

Zondag 31 maart kun je alvast verkennen of deze sport iets voor je is. Tijdens de open dag voor jeugd kun je een proefles volgen van één uur en kun je bepalen wat je niveau is. Skateboards en bescherming zijn tijdens deze dag gratis beschikbaar.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Persoonlijk
Energiesystemen voor dummies
Geplaatst op Instagram
Volg ons