Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Maak kennis met de sportverenigingen tijdens Jeugdvakantieland

Benieuwd welke sporten je kunt beoefenen in Rotterdam? Kom dan naar Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy. Van 22 juli tot en met 2 augustus kun je hier (van maandag tot en met vrijdag) allerlei sporten uitproberen op het speciaal ingerichte Sportpark. Wie weet vind jij hier jouw sport!

Basketbal, honkbal, voetbal, boksen, atletiek, of volleybal. Dit en nog veel meer sport- en beweegactiviteiten zijn te vinden in het Sportpark tijdens Jeugdvakantieland van 22 juli tot en met 2 augustus in Rotterdam Ahoy. Het Sportpark is een samenwerking tussen Rotterdam Sportsupport, Sportbedrijf Rotterdam en diverse Rotterdamse sportverenigingen.

Sportaanbod
In het Sportpark kunnen kinderen allerlei sporten uitproberen onder leiding van combinatiefunctionarissen van Rotterdam Sportsupport en vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen. Deze zijn aanwezig om kinderen te helpen en te enthousiasmeren. Ook kunnen zij ouders informeren over passend sportaanbod voor hun kinderen in hun wijk. De sporten die de deelnemers tijdens Jeugdvakantieland kunnen beoefenen zijn: basketbal, volleybal, handbal, boksen, judo, honkbal, voetbal, korfbal, badminton, atletiek, tennis, hockey, hindernis parcours, tafeltennis, schaken, skiën en E-sports.

Proeftraining
Enthousiaste kinderen kunnen zich ter plekke inschrijven voor een proeftraining bij een sportvereniging in hun buurt. Zo kunnen ze ervaren hoe het is om bij een sportvereniging zelf te sporten. Naast dat de kinderen tijdens het evenement de verschillende sporten vrijuit kunnen beoefenen, zijn er ook diverse sportclinics te volgen en kun je meedoen aan minitoernooitjes.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie in Rotterdam?
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons