Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Lange Mannen Live, 2X2, Fortnite en meer tijdens EK Volleybal

Rotterdam staat van 13 tot en met 16 september helemaal in het teken van volleybal. In Rotterdam Ahoy vindt het EK Volleybal Mannen plaats. Naast de wedstrijden van de Lange Mannen organiseren Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en Nevobo verschillende side events. Ben je bezoeker van het EK Volleybal, wil je kennismaken met de sport of wil je met je team een toernooi spelen? Voor iedereen is er wat wils tijdens dit volleybalweekend.

In en om Ahoy
Kom je naar één van de wedstrijden? Dan is het zeker de moeite waard om wat eerder te komen! Iedere dag zijn er vanaf 13.00 uur (gratis) activiteiten in en om Ahoy.
* Daag elkaar uit bij verschillende challenges! Reageer jij bijvoorbeeld het snelst bij de blazepods?
* Spring jij net zo hoog als Nimir Abdelaziz? Test op verschillende onderdelen je spronghoogte en aanvalskracht!
* Leef je uit op het springkussen!
* Daag je vrienden en familie uit voor Spikebal. Dit speel je 1 tegen 1, waarbij je probeert een volleybal in een trampoline te smashen.
* VolleyUppie is voor de échte toppers! Speel op de VolleyUppie zo vaak mogelijk over in één minuut. Wat is jouw record?
* Probeer verschillende eSports uit, speel bijvoorbeeld een potje Fifa tegen je familie!

Lange Mannen Live
Op vrijdag 13 september zorgen Dirk Sparidans en Jasper Diefenbach vanaf 17.30 uur voor een geweldige voorbeschouwing op het EK! Speciaal voor jongeren, zullen de twee ex-internationals vertellen over hun weg naar de top, het leven als topvolleyballer en hun verwachtingen voor het kampioenschap.

Jongens 2×2 volleybaltoernooi en Fortnite toernooi
Op zondag 15 september is er voor jongens t/m 15 jaar een tof evenement in het Topsportcentrum! Van 10.00-14.00 uur kan je meedoen aan een 2×2 volleybaltoernooi, een Fortnite toernooi en aan allerlei challenges speciaal voor jongens! Je hebt geen volleybal ervaring nodig voor dit toernooi, iedereen kan meedoen.

Wil je meer info of je aanmelden voor bepaalde evenementen of ben je benieuwd wat er nog meer wordt georganiseerd? Klik dan hier.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
NOC*NSF, Sportbonden en gemeente Rotterdam lanceren multi-sportplatform SportOn!
Geplaatst op Instagram
Volg ons