Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Gymnastiek Vereniging Lombardijen (G.V.L.)

Moet kwaliteit altijd een hoop geld kosten? Wij bij GVL denken van niet.

Met GVL weet je het wel! GVL is een supergezellige vereniging waarin zowel turnsters als leiding met veel plezier en passie met turnen bezig zijn. Op dit moment zijn wij één van de goedkoopste gymnastiekverenigingen qua contributie per uur. En toch hebben wij hoge prestaties op landelijk niveau. De nieuwe visie van GVL speelt hierin een belangrijke rol.

Positief coachen is de eerste belangrijkste stap. Het plezier moet immers behouden worden. En alle opties om verder te komen moeten voor alle turnsters bereikbaar zijn!

Het niveau kun je dus eigenlijk zelf bepalen, door plezier, inzet en motivatie.

Wij willen als GVL het beste uit iedere turnster halen. Een hoop turnsters willen meer, maar krijgen vaak de kans niet om door te groeien. Welke stap de turnsters ook willen nemen, wij als GVL doen ons best om de turnsters hier het beste bij te ondersteunen. Hierbij kijken we vooral naar jou als turnster: hoe hoog leg jij de lat voor jezelf? Wat wil je bereiken? Jij als recreatieturnster kan meer dan je denkt!

Wij willen als GVL een goede passende aansluiting voor elkaar krijgen, van recreatie tot de eerste volgende stap naar bijvoorbeeld de vierde divisie (selectieniveau). Onze recreatie komt straks echt tot bloei door de dames goed te motiveren en te stimuleren. Met de bedoeling om niet te blijven hangen in een niveau, maar om te groeien. Je wilt toch elk seizoen een stapje gemaakt hebben!? Wij denken dat dit kan. In jouw eigen tempo.

Hoe gaan wij dit aanpakken?

Wij zetten leiding in die jarenlange ervaring hebben met turnen. Onze leiding heeft zelf geturnd of doet dit nog steeds. Ook geven zij al jaren trainingen aan de vierde- en derde-divisie turnsters. Ze weten naar welk niveau toegewerkt gaat worden. Door hun goed opgebouwde trainingen behalen de turnsters van GVL regelmatig uitstekend prestaties op wedstrijden. Door deze ervaring weten wij het beste uit een kind te halen. En hierdoor kun je, wil je, de volgende stap maken naar de vierde divisie. Daar kom je dan dezelfde trainer of trainster tegen. Die kent jou dan al en weet aan welke onderdelen jij werkt. Je hoeft dan ook niet te wennen.

Op dit moment hebben wij wekelijks 4 uur recreatieturnen beschikbaar. Spreekt bovenstaande jou aan, neem dan contact op met GVL via de website en schrijf je in voor een proefles!

Turnen

GVL biedt turnlessen aan voor dames en meisjes vanaf 6 jaar, zowel recreatief als op hoger niveau.

Contact
Max Kreekel

Moliereweg 629b, 3076 GE, Rotterdam
0

www.gvlombardijen.nlMeer informatie over deze activiteit via:

Voor vragen of voor het aanmelden voor een proefles kunt u contact opnemen via info@gvlombardijen.nl

Voor wie
Leeftijd

6 - 12

12 - 18

18 - 45


Geslacht

Alleen vrouwen (niet gemengd)

Accommodatie / Locatie
Moliereweg 629b
3076 GE, Rotterdam
Accommodatie:

Gymzaal Moliereweg 629b


Meer informatie over deze accommodatie

Soort accommodatie

Gymzaal


Kleedkamer aanwezig?

Ja


Douches aanwezig?

Ja


Beschikt over horeca?

Nee


Is rolstoeltoegankelijk?

Nee


AED aanwezig?

Nee


EHBO aanwezig?

Nee


Invalideparkeerplaats aanwezig?

Nee


Parkeermogelijkheden?

GratisBereikbaarheid OV:

9292.nl


Routeplanner auto:

anwb.nl

Extra informatie over deze activiteit
Deelnamemogelijkheden:

Lidmaatschap / abonnement


Meer informatie tijdstippen activiteit:

www.gvlombardijen.nl


Periode / Seizoen / duur:

Schoolweken


Intensiteit:

Gemiddeld

Hoog


Prijsinformatie:

www.gvlombardijen.nl