Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

fit20 Overschie

fit20 is een korte maar intensieve fitnesstraining:

- 20 minuten, één keer per week
- altijd op afspraak
- altijd met personal trainer

De resultaten van fit20 zijn binnen 3 maanden merkbaar en meetbaar. Beoefenaars voelen zich sterker, fitter en energieker. In een moderne en frisse setting wordt er met aandacht getraind. De wetenschappelijke onderbouwing en de tientallen jaren onderzoek maken de fit20-formule uniek, tot in detail geoptimaliseerd en ultiem efficiënt. Dankzij de slowmotion-uitvoering (gewrichtsveilig), de koelte in de ruimte en de korte maar krachtige prikkel aan het lichaam is omkleden en douchen zelfs niet nodig.

fit20 Overschie

In 20 minuten trainen onder deskundige begeleiding met bewezen fitheid- en gezondheidsbenefits

Contact
Team fit20 Overschie

Overschieseweg 10B1, 3044EE, Rotterdam
0103072250

www.fit20overschie.nl

Voor wie
Leeftijd

18 - 45

45 - 65

65+


Geslacht

Gemengd (mannen en vrouwen sporten samen)


Special aanbod:

Auditieve beperking

Overgewicht

Visuele beperking


Algemene informatie
Aanbod Onderdeel van een regulier aanbod
Voor beginners Ja
Voor gevorderden Ja
Leeftijd
0 tot 2 jaar: Nee
2 tot 6 jaar: Nee
6 tot 12 jaar: Nee
12 tot 18 jaar: Nee
18 tot 45 jaar: Ja
45 tot 65 jaar: Ja
65+: Ja
Groepsgrootte
Groepsgrootte (min) 1
Groepsgrootte (max) 2
Voor mannen? Ja
Voor vrouwen? Ja
Gemengd? Ja

Overige informatie over het speciaal aanbod

fit20 is een training waarbij concentratie en focus centraal staan. Samen met de personal trainer ben je als beoefenaar bezig om het maximale uit jezelf te halen. Om die reden zijn er nooit meer dan twee beoefenaars tegelijk bezig in de ruimte. Desgewenst traint je alleen in de ruimte (solo-abonnement), onder begeleiding van de personal trainer. Voordeel hiervan is dat beoefenaars met verminderd zicht- of hoorvermogen in nauw samenspel met de trainer tot de gewenste prestatie komen.


Meer informatie via

Je kunt je wenden tot overschie@fit20.nl om te informeren naar de trainingsmogelijkheden in relatie tot jouw eventuele beperking.

Accommodatie / Locatie
Overschieseweg 10B1
3044EE, Rotterdam

T: 0103072250


Accommodatie:

fit20 Overschie


Meer informatie over deze accommodatie

Soort accommodatie

Sportschool


Kleedkamer aanwezig?

Nee


Douches aanwezig?

Nee


Beschikt over horeca?

Nee


Is rolstoeltoegankelijk?

Ja


AED aanwezig?

Onbekend


EHBO aanwezig?

Onbekend


Invalideparkeerplaats aanwezig?

Nee


Parkeermogelijkheden?

GratisBereikbaarheid OV:

9292.nl


Routeplanner auto:

anwb.nl

Extra informatie over deze activiteit
Deelnamemogelijkheden:

Lidmaatschap / abonnement


Tijdstippen activiteit voor de accommodatie:
Maandag

08.00 - 13.00

15.00 - 21.00

-

Dinsdag

08.00 - 13.00

16.00 - 21.00

-

Woensdag

08.00 - 13.00

16.00 - 21.00

-

Donderdag

08.00 - 13.00

16.00 - 19.00

-

Vrijdag

08.00 - 13.00

-

-

Zaterdag

-

-

-

Zondag

-

-

-


Intensiteit:

Hoog


Prijsinformatie:

Kies je voor een Solo abonnement, dan train je altijd één-op-één met de personal trainer (€ 89,90 per persoon per maand). Dus hou je van optimale privacy en flexibiliteit dan past dit abonnement bij jou.

Kies je voor een Solo+ abonnement dan train je samen met een partner/andere klant of soms alleen (€ 77,90 per persoon per maand). Hou je van flexibiliteit? Dan past dit abonnement het best bij jou, omdat je apart van jouw duo-partner je training kunt verzetten.

Kies je voor een Duo abonnement, dan train je samen met jouw partner, trainingsmoment kan als duo worden verzet (€ 65,90 per persoon per maand). Vind je het motiverend om met jouw gekozen partner te trainen, dan is dit het abonnement dat bij jou past.

Elk abonnement ga je voor 6 maanden aan met daarna 1 maand opzegtermijn. Schrijf je je in dan vragen wij eenmalig €59,90, hiervoor richten wij de trainersapplicatie en administratie in. Zodoende kunnen wij jouw trainingsresultaten opsturen.

Overige informatie

De sfeer bij een fit20 studio kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Alles is er op gericht om te zorgen dat jouw kostbare trainingsminuten optimaal benut worden. Er is geen muziek of afleiding van andere mensen. Al jouw aandacht is voor je trainingsprestatie, en de aandacht van jouw personal trainer is voor jou.
Bij fit20 willen we maar één ding: jou begeleiden naar jouw topprestatie en een effectieve gezondheidsprikkel. Alles is daar op gericht, en alles wat jou daarbij kan storen is afwezig. Omdat iedereen die bij fit20 traint voor de training komt, en niet voor sociaal contact, ervaar je rust en focus.

Bij fit20 train je met alle aandacht en richt je je volledig op jouw prestatie van dat moment. Al het andere telt niet, de enige die telt is jouw personal trainer. Niets kan jou afleiden. Hierdoor ga je veilig uit je comfortzone, kan je meer dan je denkt en heeft de training ook een positief mentaal effect.