Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Freestyleschool

Freerunning

Freerunning is het zo snel en behendig mogelijk bewegen over obstakels. In onze veilige sportpark wordt je begeleid door onze docenten.

Contact

Schiemond 20, 3024 EE, RotterdamMeer informatie over deze activiteit via:

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Onur Eren. Zijn telefoonnummer is 0614023196. Ook kunt u mailen naar info@freestyleschool.nl.

Voor wie
Leeftijd

6 - 12

12 - 18


Geslacht

Gemengd (mannen en vrouwen sporten samen)

Accommodatie / Locatie
Schiemond 20
3024 EE, Rotterdam
Accommodatie:

Freestyle School


Meer informatie over deze accommodatie

Soort accommodatie

Sporthal


Kleedkamer aanwezig?

Onbekend


Douches aanwezig?

Nee


Beschikt over horeca?

Nee


Is rolstoeltoegankelijk?

Onbekend


AED aanwezig?

Onbekend


EHBO aanwezig?

Ja


Invalideparkeerplaats aanwezig?

Onbekend


Parkeermogelijkheden?

Betaald en gratisBereikbaarheid OV:

9292.nl


Routeplanner auto:

anwb.nl

Extra informatie over deze activiteit
Deelnamemogelijkheden:

Instuif / strippenkaart

Lidmaatschap / abonnement


Intensiteit:

Gemiddeld

Hoog


Prijsinformatie:

Voor de kosten van al ons aanbod verwijzen wij u graag door naar www.freestyleschool.nl.

Overige informatie

In de Freestyle School worden lessen verzorgd door professionele atleten die al jaren ervaring hebben in Urban Sports. Wij richten ons voornamelijk op kinderen tussen 7 en 15 jaar. Zij worden stapsgewijs begeleid en getraind om zich steeds verder te ontwikkelen in deze sport.

Naast vaste lessen zijn wij dagelijks geopend voor vrije trainingen. Deze vinden doordeweeks plaats van 18:00 - 22:00u en in het weekend van 12:00 tot 16:00u. Tijdens de vrije trainingen is iedereen welkom om gebruik te maken van alle faciliteiten en attributen.

De Freestyleschool beschikt over een groot schuimbak, waar altijd veilig in geland kan worden en een turnvloer voor Trickers die willen trainen. Daarnaast zijn meerdere matten en blokken aanwezig om gebruikt te worden voor vele verschillende oefeningen. Ook is het mogelijk om te swingen op het buizensysteem.

En voor de kinderen: ben je jarig of heb je iets te vieren? Freestyle School verzorgt zowel kinderfeestjes als andere partijtjes en bezorgt jou en je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag!
‚Äč
Het kinderfeestje in de FreestyleSchool bestaat uit een onderdeel workshop en een onderdeel vrij spelen. Tijdens de workshop worden de kinderen door een professionele freerunner begeleid en gaan ze de basistechnieken van de sport ontdekken en leren. Dan volgt er een korte pauze waarin de kinderen limonade en een stuk fruit krijgen. Na de pauze kunnen ze een uur lang lekker spelen in de indoor en gebruik maken van de matten, de bak met schuimblokken en de Airtrack!

Kijk voor een sfeerimpressie van onze locatie op: www.freestyleschool.nl