Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport
 • dec 27
  Korfbal Challenge Donderdag 27 t/m zondag 30 december Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein, Rotterdam, Nederland
  Evenement details

  De Korfbal Challenge is een internationaal korfbaltoernooi dat wordt gespeeld tussen clubs en nationale teams. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat tussen Kerst en Oud & Nieuw gehouden wordt in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit jaar zal het evenementen plaatsvinden van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december. Het is inmiddels de negentiende keer dat de Korfbal Challenge wordt georganiseerd.

  Het is bij dit toernooi gebruikelijk om met de spelregels te experimenteren. Er zijn al een aantal experimenten succesvol geweest, die momenteel worden gebruikt in de competitie (bijvoorbeeld de schotklok, de vrije bal, de buzzer etc.) Ook de Talenten Challenge U13, U15, U17 en U19 kunt u ook dit jaar weer in Rotterdam aanschouwen. Kers op de taart: de uitverkiezingen voor Oranje U17 en U19 en natuurlijk het spectaculaire avondprogramma.

  In 2017 verlengden Rotterdam Topsport, Topsportcentrum Rotterdam en de KNKV (Korfbalbond) de samenwerking tot 2021. Dit betekent dat de Korfbal Challenge tot en met 2021 in het Topsportcentrum zal plaatsvinden.

  Fotograaf: Marco Stelten

  Officiƫle Website

  Tickets

  27 december 2018 Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein, Rotterdam, Nederland