Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport
 • aug 19
  ROTTERDAM OPEN ITF FUTURE TENNIS TOERNOOI 19 tot 25 augustus Kralingseweg 226
  Evenement details

  Op de Rotterdam Open kun je als tennisliefhebber de aanstormende talenten en potentiële toekomstige toppers in actie zien. De Rotterdam Open is een internationaal future toernooi (ITF) voor dames en heren met WTA/ATP ranking. De elfde editie van het toernooi vindt plaats van 19 t/m 25 augustus 2019 (kwalificaties op 17 en 18 augustus) op Tennispark Victoria in Rotterdam Kralingen.

  De Rotterdam Open is na het ABN AMRO World Tennis Tournament het tweede tennisevenement van de Maasstad. In tegenstelling tot het ABN AMRO WTT wordt de Rotterdam Open buiten gespeeld op gravelbanen.

  Voor veel opkomende tennissers zijn Future toernooien zoals de Rotterdam Open dé springplank naar de wereldtop. De spelers doen op deze toernooien internationale wedstrijdervaring op en kunnen felbegeerde punten voor de wereldranglijst verdienen. Spelers die succesvol zijn op ITF Circuits kunnen toegang krijgen tot de toernooien van de ATP World Tour en WTA Tour.

  Rondom de Rotterdam Open 2019 worden door At Vantage Tennis Academy gedurende de gehele toernooiweek veel side events georganiseerd onder het motto “Tennis is voor iedereen, tennis verenigt”.

  Alle wedstrijden die tijdens de Rotterdam Open worden gespeeld zijn de gehele week gratis toegankelijk voor het publiek.

  19 augustus 2019 09:00-18:00 Kralingseweg 226